Palvelut

Vitapolis on on uudenlainen palveleva asuinalue, jonka tarjonta kasvaa koko ajan! Tässä muutama esimerkki tämän hetken palveluista.

Päiväkoti

Päiväkoti Norlandia Satumetsä on satujen ja luonnon ihmeiden päiväkoti. Liikumme viikottain lähiympäristössä ihmetellen ympäröivää luontoa. Toteutamme päiväkodissamme Metsämörritoimintaa. Sadut ovat myös päivittäin mukana arjessamme. Satujen maailmaan syvennymme kädentöiden, musiikin, liikunnan ja draaman keinoin. Aurinkoisen keittiö toimii päärakennuksen toisessa kerroksessa ja siellä valmistetaan myös päiväkoti Satumetsän ruuat.

www.satumetsa.norlandiapaivakodit.fi

 

Koulu

Kinkomaan kouluun on matkaa Vitapoliksesta kilometri. Pienet koululaiset taittavat koulumatkansa turvallisesti kevyen liikenteen väylää pitkin.

 

Ruokakauppa

K-market Kinkomaa palvelee monipuolisesti. Valikoimaa laajennetaan asiakkaiden toiveesta ja viimeisimpänä uutuutena on Postin pakettiautomaatti.

Liikunta ja vapaa-aika

Vitapoliksessa on helppo harrastaa aktiivista ulkoilmaelämää. Luonto aukeaa kotiovelta ja Päijänne kutsuu vesille. Tenniskenttä on kaikkien vapaassa käytössä ja 9-korinen frisbeegolf-rata kiertää aluetta. Kartan frisbeegolf-radalle saat alla olevasta listasta. Omakotialueen reunalla sijaitsevan leikkikentän erikoisuutena on pingispöytä. Hoivakoti Paatelan takaa lähtee polku-/latuverkosto aina Keljoon asti. Esteettömät kevyen liikenteen väylät noudattelevat rantaviivaa ja veneelle löytyy säilytyspaikkoja.

 

Vuokraa laituripaikka kaudeksi 2018!

 

Vitapoliksella on 10 laituripaikkaa vuokrattavana. Lue laidan liitteestä vuokrausehdot ja täytä varauslomake täällä.

 

Laituripaikan hinta kaudeksi 2018:

150 euroa aisaväli 250cm

200 euroa aisaväli 300cm

250 euroa aisaväli 350cm

300 euroa aisaväli 400 cm

 

Laituri kartalla.

 

Paikka soutuveneelle tai vaikka kanootille

 

Vitapoliksessa on vuokrattavana myös soutuvenepaikkoja! Paikat sijaitsevat mm. uimarannan läheisyydessä. Vuokrahinnat ovat 68€ Vitapoliksen asukkaalle/toimijalle ja 96€ muille.

 

Sopimukset tehdään kalenterivuodeksi kerrallaan. Paikan saa vuokrattua laittamalla sähköpostia minna.helsingius@jykia.fi